Ciska en Harley

Eind maart werd Ciska loops en begin april was het eindelijk zover. De loopsheid van Ciska was genoeg gevorderd dat ze gedekt kon worden. Harley kon niet wachten om eindelijk zijn verloofde te ontmoeten.

Ciska en Harley konden gelukkig in de tuin in Duitsland hun energie kwijt en ze vonden elkaar erg leuk. Dat resulteerde in een geslaagde dekking, met als toetje een echte bruidstaart. Die ging erin als koek en daarna was het tijd voor de bruidsfoto.

Ciska en Harley

Tweede date

Met Heike Duisenberg, de eigenaar van Harley, spraken we af dat we begin van de week nog een keer langs zouden komen om nog een keer te oefenen met het koppelen. Voor Ciska leuk voor een volgende keer, voor Ineke leerzaam om te kijken. Maandagochtend kregen we al vroeg een berichtje: ‘Hoe laat kunnen jullie komen?’ Het water van de rivier Werra was dusdanig gestegen dat het al snel de tuin in zou lopen. Daarom zijn we zo snel mogelijk met Ciska richting Harley gegaan. De meegenomen enkellaarsjes waren te laag, gelukkig had Heike hogere laarzen. In het hoger gelegen gedeelte van de tuin was het nog droog en Ciska snapte precies wat de bedoeling was, dus binnen 10 minuten hadden Ciska en Harley elkaar weer gevonden en stonden ze keurig gekoppeld.

Toen ze weer los waren ging Ciska weer vrolijk blaffend op weg naar het huis. Dit keer was er geen bruidstaart, maar kregen beide honden een lekker runderoor. Harley had genoeg aan een half oor, dus pikte Ciska de rest van zijn oor ook in. Ze vonden elkaar echt leuk en we hopen dat Harley deze zomer bij ons komt om zijn kroost te bewonderen. Het water van de rivier stond op de terugweg richting de auto inmiddels zo hoog dat Ciska naar de auto gedragen is.

Dekking geslaagd

Als alles goed gaat verwacht Ciska begin juni haar eerste nestje.